Even voorstellen...

bijdemeidoorn

Mijn naam is Berty de Kort, trotse eigenaresse van de Meidoorn.
De naam bij de meidoorn is ontstaan door het lezen van een bomenkalender. Iedereen heeft een eigen levensboom, mijn levensboom is de meidoorn. De meidoorn; een boom van tegenstellingen; grillig en doornig, in volle bloei ongelooflijk mooi en aantrekkelijk. Het archetype dat bij de meidoorn hoort is de zuster. Vrouwen komen al sinds mensenheugenis bij elkaar om te delen, te leren en te groeien om zo het mooiste in elkaar naar boven te halen. Dit is waar ik ook zelf voor sta, samen delen, leren en groeien op weg naar gelijkwaardigheid.

Vaak krijgen we te maken met klachten waarvan de oorzaak niet precies te achterhalen is.
Door een gebeurtenis, dagelijkse stress of omdat we onszelf stukje bij beetje verliezen in ons dagelijkse leven. Ons lichaam geeft aan wanneer het even genoeg is geweest. Gaan we door, protesteert ons lichaam door het geven van signalen, lichamelijk en geestelijk.
Middels mijn holistische opleidingen in de afgelopen jaren heb ik geleerd dat ons lichaam en geest één zijn. Door op zoek te gaan naar de oorzaak en niet alleen de gevolgbestrijding toe te passen krijg je meer verantwoordelijkheid voor jezelf. Zo stimuleren we ons zelfgenezend vermogen.

Alles om ons heen is energie, wij zijn allemaal met elkaar verbonden. Bewust of onbewust, alles wat je meeneemt heeft invloed op elkaar. Mijn manier van werken is een veilig en vertrouwde omgeving creeëren, zodat alles gewoon mag “zijn”. Open staan om te mogen groeien is de belangrijkste voorwaarde, hoewel dit voornamelijk uit jezelf zal moeten komen wil ik jou hierbij graag een vertrouwde begeleiding geven.